Želiš preizkusiti LIQUISHOT? Ponujamo brezplačni preizkus ali najem produkta. Več informacij in prijave najdeš TUKAJ

Domov / Novice / Liquishot uporablja profesionalno baterijsko tehnologijo podjetja Bosch

Liquishot uporablja profesionalno baterijsko tehnologijo podjetja Bosch

Na začetku razvoja prototipa Liquishot, smo pričeli razmišljati katera baterija bi bila najprimernejša za naš produkt. Prišli smo do zaključka, da profesionalno orodje potrebuje profesionalno baterijo.

Povezali smo se s svetovno priznanim podjetjem Bosch, saj z njimi sodelujemo tudi na drugih projektih. Predstavili smo jim produkt, le ta pa jim je vzbudil zanimanje.

Pričeli smo s testiranjem uporabe baterije, kako s svojimi tehničnimi lastnostmi doprinese k produktu. Pri razvoju in izdelavi programske opreme samega izdelka, pa je bilo potrebno tudi ustrezno integrirati njihove zahteve.

V procesu izdelave prototipov in testiranj, smo zaključili, da nam baterija ustreza in da poseduje vse potrebne lastnosti, ki dodajo vrednost in omogočajo uporabo produkta v profesionalnih okoljih, kar pomeni da je trajanje delovanja pršilke med dvema polnjenjema daljše, kot pri primerljivih konkurentih, samo polnjenje pa je v primerjavi z njimi do 5x krajše.

V času validacije produkta, se je pričela diskusija o pridružitvi našega podjetja v AMP share združenje. Izpolnjevati smo morali ustrezne testne pogoje, ki smo jih uspešno prestali, tekom zadnje faze razvoja pa smo jim tudi posredovali vse rezultate. Testiranje produkta so nato izvedli tudi v svojem laboratoriju in potrdili ustreznost, ki nam je omogočila priključitev v AMP share.

AMPShare

AMPShare je skupni baterijski sistem, ki vam omogoča prilagodljivost pri menjavi profesionalnih orodij in blagovnih znamk – brez menjave baterije. Z enim popolnoma združljivim sistemom baterij lahko prihranite čas, denar, prostor in trud pri vseh profesionalnih opravilih.

Baterije AMPShare so na voljo v različnih velikostih in zmogljivostih, zato jo lahko brez pomislekov uporabljate pri različnih orodjih in blagovnih znamkah.

Baterije AMPShare, ki jih poganja vodilna baterijska tehnologija podjetja Bosch Professional, se zaradi odličnega upravljanja toplote odlično obnesejo pri zahtevnih aplikacijah in dolgih časih delovanja.

Plus: Baterije AMPShare so popolnoma združljive z 18V orodji in polnilniki Bosch Professional od leta 2008. Z več kot 60 milijoni prodanih baterij in vedno večjim seznamom profesionalnih blagovnih znamk je AMPShare baterijska platforma, pripravljena na prihodnost, na kateri lahko gradite.

Many brands. Many tools. One battery system.

Read more about AMPShare HERE

PRIDOBITE VEČ INFORMACIJ

Prijavite se na naše elektronsko obveščanje in prejmite več brezplačnih informacij o LiquiShot 25.3

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.