Želiš preizkusiti LIQUISHOT? Ponujamo brezplačni preizkus ali najem produkta. Več informacij in prijave najdeš TUKAJ

Domov / Novice / Rok Turk Sodelovanje

Rok Turk Sodelovanje

Z veseljem naznanjamo sodelovanje s slovenskim profesionalnim voznikom relija: Rok Turk

Kaj Rok Turk meni

o našem izdelku:

Naš poklic vključuje veliko potovanj na treninge in tekme. Po vseh dejavnostih je treba opraviti vzdrževanje vozila. Pred dvema letoma smo začeli uporabljati razpršilnik Liquishot. Izkazal se je za odlično orodje za naše potrebe, saj med premikanjem z enega dogodka na drugega ne zahteva veliko prostora v našem kombiju. Večinoma ga uporabljamo za čiščenje in impregnacijo sestavnih delov avtomobila ter za pranje celotnega avtomobila med dirkami.

Učinkovit je tudi za odstranjevanje blata in gramoza z delov, kot so zavorne čeljusti, menjalniki in diferenciali, preden jih obnovimo. Ker lahko uporabljamo različne tekočine na vodni osnovi s temperaturami do 60 stopinj Celzija, nam omogoča, da med vzdrževanjem uporabljamo razmaščevalce ali celo črpamo gorivo iz avtomobila. Velika prednost je, da ne potrebuje električne vtičnice ali povezave z vodovodnim omrežjem. Samo vstavite baterijo in napolnite vedro z vodo ter se lahko prosto gibljete po avtomobilu. Je majhen in lahek ter enostaven za uporabo. Ponosni smo, da smo pri tem projektu sodelovali že od začetka in da je to orodje v pomoč pri našem delu.

PRIDOBITE VEČ INFORMACIJ

Prijavite se na naše elektronsko obveščanje in prejmite več brezplačnih informacij o LiquiShot 25.3

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.