Želiš preizkusiti LIQUISHOT? Ponujamo brezplačni preizkus ali najem produkta. Več informacij in prijave najdeš TUKAJ

Najemi ali preizkusi produkt

Strokovnjaki na različnih področjih pravijo, da se vse začne pri brezhibni čistoči. Osnova vzdrževanja marsikaterega izdelka je tudi redno čiščenje. Nič drugače ni pri kolesu. Prah, blato in koščki zemlje uničujejo ležaje in preostale komponente, zato tako ljubiteljski kot profesionalni kolesarji ter njihovi pomočniki in serviserji ničesar ne prepuščajo naključju. Pri tem jim je (lahko) v veliko pomoč naša pršilka, ki je na voljo vsem kolesarskim zanesenjakom. Pa ne samo kolesarjem, pršilko lahko uporabljamo tudi v avtomobilizmu, motociklizmu, navtiki ter pri razmaščevanju in razprševanju različnih tekočin v industrijskem oziroma proizvodnem okolju.

Da bi Liquishot pršilko najlažje predstavili širšemu krogu uporabnikom vam ponujamo možnost najema produkta (dnevno, tedensko, za “čez vikend”). Tako boste produkt lahko preizkusili na različnih primerih uporabe in se morebiti kasneje tudi lažje odločili za investicijo oz. nakup.  V osnovi je produkt razvit ter izdelan za potrebe profesionalne oz. redne (dnevne,..) uporabe, seveda pa je zaželena tudi uporaba oz. najem s strani ostalih uporabnikov.

Možnosti uporabe Liquishota se raznolike in ni namenjen samo osnovnemu čiščenju z vodo.  Lahko se uporabi različne razlaščevalce pomešane z vodo do temperature 60°C.  Prav tako ga lahko uporabljamo za pretakanje različnih tekočin na osnovi vode oz. celo olja in goriva. Je edini produkt na trgu, ki omogoča poteg vode do višine 3 metrov.  Produkt odlikuje dinamična regulacija pretoka in tlaka.  Ima nizek rang hrupa in vibraciji.  Uporablja se lahko original baterije proizvajalca Robert Bosch (profesionalni program), saj je Liquishot del AMPShare.

Oddajte prijavo za preizkus in najem Liquishot-a in si zagotovite svoj termin na želeni lokaciji.

PRIDOBITE VEČ INFORMACIJ

Prijavite se na naše elektronsko obveščanje in prejmite več brezplačnih informacij o LiquiShot 25.3

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.