Želiš preizkusiti LIQUISHOT? Ponujamo brezplačni preizkus ali najem produkta. Več informacij in prijave najdeš TUKAJ

Domov / Novice / Dimensions Vélo Review

Dimensions Vélo Review

“Spodnji članek je bil preveden iz strani Dimensions Velo, avtor pa je Frédéric Iehl. Članek je bil objavljen 5. avgusta 2022.”

Celoten članek najdete TUKAJ.

Visokotlačni čistilci, ki se pogosto uporabljajo v profesionalnem okolju ob smiselni uporabi opravijo odlične storitve, vendar potrebujejo vir električne energije in vode. Liquishot 25.3 deluje na baterije in ne zavzame veliko prostora.

Liquishot je slovenska blagovna znamka in izdelek, zato med njegovimi ambasadorji najdemo tudi Tadeja Pogačarja, najpomembnejše pa so njegove prednosti. Ergonomski tlačni pršilnik za kolo Liquishot 25.3 je naprodaj za 690 evrov. Trenutno pa je na voljo začasna ponudba z dodatno opremo, a cena ostaja visoka.

Vendar gre za visokotlačni čistilec (do 25 barov), ki črpa vodo do višine 3 m, medtem ko konkurenčne rešitve ponujajo nizek tlak (0,5 bara) in črpanje do višine 0,5 m. Razlika v moči bo opazna pri kolesu, prekritem z blatom.

Avtonomno ali skoraj avtonomno

Liquishot 25.3 ima vgrajeno baterijo, črpalno cev in različnie šobe za čiščenje. Tehta 1,3 kg in lahko uporablja vodo do 60° do 5 ur (pri srednji nastavitvi in brez črpanja). Lahko ga priključite na vodovodno cev ali pa vodo črpate neposredno iz posode. Uporabljate lahko različna čistila. Originalne baterije lahko zamenjate tudi z Boschevimi baterijami. Kar je dokaj zanesljivo v smislu razpoložljivosti. Dobavljen je v kovčku, s polnilcem, baterijo, šobo in črpalnim filtrom. Komplet dodatne opreme pa vključuje šobe, črpalno cev in zložljivo vedro.

Precejšen nakup, ki mu boste morda morali dodati še kanister, da boste imeli vodo na poti. Za kolesarje na gravelu, ciklokrosu in gorskih kolesih je lahko zelo zanimiv na terenu, ko se vožnja konča. Za cestne kolesarje pa je lahko uporaben tudi doma, če ni vode in elektrike.

 

Dimensions Velo

WEB: https://www.dimensionsvelo.com

FB: https://www.facebook.com/levelodanstoutessesdimensions/?modal=admin_todo_tour

IG: https://www.instagram.com/dimensionsvelo/

PRIDOBITE VEČ INFORMACIJ

Prijavite se na naše elektronsko obveščanje in prejmite več brezplačnih informacij o LiquiShot 25.3

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.